Friss hírek

2010.03.12. 11:24

Ma mutatják be a Guppit a Centrál Színházban

<p>Pénteken mutatják be Vaszilij Szigarjev új darabját, a Guppit a budapesti Centrál Színházban. A háromszereplõs elõadás egy megromlott házasságról szól, úgy hogy közben folyamatosan váltakoznak a tragikus és komikus elemek. Györgyi Anna, Bán János és Csuja Imre látható a színpadon.</p>

A már Magyarországon is jól ismert Vaszilij Szigarjev Guppi címû új darabja egy már-már abszurdba forduló panel-történet. Fõszereplõje Tamara, a vidékrõl felszármazott fiatalasszony húsz év sivár és erkölcsös házasság után egy nap - miközben férje a kapitalizmust építi - egy vadidegen férfit visz fel a lakásukba.. Ám a legváratlanabb pillanatban felbukkan a férj.

A Guppi valódi színészdarab, kiváló lehetõséget teremt három színésznek, hogy egy megromlott házasság színét és visszáját, egy félresikerült románc szívfacsaró szomorúságát eljátsszák. Györgyi Anna, Bán János és Csuja Imre adja elõ a darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!