Friss hírek

2009.11.18. 11:39

Gyerekeket gázolt, megtalálták

<p>Megtalálta a rendõrség azt a férfit, aki hétfõn Tatán a zebrán ütött el egy testvérpárt, majd miután beszélt velük, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A férfi a segítségnyújtás elmulasztását elismerte, a rendõrség szakértõk bevonásával tovább vizsgálja az ügyet - tájékoztatta szerdán a Független Hírügynökséget a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság.</p>

Léber Gabriella sajtószóvivõ tájékoztatása szerint a férfi hétfõn délután 2 óra körül Naszály irányába tartott Tatán, amikor elütötte a testvérpárt a zebrán. Az autós a rendõrségnek elmondta: látta a gyerekeket, de nem gondolta volna, hogy lelépnek, ezért történt a baleset. Hozzátette: beszélt is a testvérpárral, de sérüléseket nem látott rajtuk, ezért orvost sem hívott hozzájuk.

A gyerekek azonban másként látják a történteket. Elmondásuk szerint, miután leléptek az úttestre, hirtelen ott termett az autó.

A rendõrség az ellentmondások tisztázása érdekében szakértõket von be a nyomozásba, hogy megállapítsák a sofõr vétkes-e balesetben.

A 9 és 11 éves gyerekek közül az egyik könnyû, míg a másik súlyos sérülést szenvedett, a csuklója tört el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!