Csapatmunkával mentettek életet Debrecenben

Akt.:
Csapatmunkával mentettek életet Debrecenben
© Forrás: Facebook / Országos Mentőszolgálat
Debrecen – A belvárosban esett össze ma reggel az a férfi, akinek azonnal több járókelő és egy rendőr járőr páros sietett a segítségére – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalának csütörtöki bejegyzésében.

A posztból kiderül, hogy a beteg nem lélegzett, az újraélesztést így azonnal megkezdték. A rendőrök pontosan ismerték a szükséges lépeseket, a mentőszolgálat mentésirányítója az esetkocsi kiérkezéséig telefonon segítette a helyszínen levőket.

A rendőrség későbbi közlése szerint, a férfi a Nagyállomás várótermében lett rosszul, és Soós Gyula rendőr őrmester kezdte meg az újraélesztését mialatt a közterület felügyelet munkatársa értesítette a mentőszolgálatot.

A pillanatok alatt kiérkező mentőkhöz hamarosan egy szabadnapos bajtársunk is csatlakozott, akit a Szív City közösségi applikáció riasztott a helyszínre. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk! – áll a mentőszolgálat bejegyzésében.