Csank sok szurkolót vár

Csank János
Csank János
Prukner László szerint a Diósgyőr a mérkőzés esélyese, és természetesen Csank János is nyerni szeretne a Kaposvár ellen.

– Binder sérülés, Kerényi pedig műtétje miatt nem áll rendelkezésemre – nyilatkozta Csank János, a DVTK edzője az nb1.hu-nak. Nehéz ellenfelünk lesz az őszi teljesítményéhez képest tavaszra erősen feljavult Kaposvár. Remélem, hogy mindig nem mehet jól egy csapatnak, mert mi is nyerni szeretnénk. Sok szurkolót, és jó eredményt várok a Kaposvár elleni bajnoki találkozón.

Prukner László, a Kaposvár edzője a következőket mondta: – A mérkőzés esélyese a Diósgyőr. Ellenfelünk jó formában van, minden csapatrészében található komoly tudású futballista. Érdekesség, hogy tavaly ősszel a mi otthonunkban kezdte meg a Diósgyőr a pontgyűjtést, és azóta remekel a csapatuk. Együttesemtől azt várom, hogy folytassa az elmúlt hetekben mutatott stabil, fegyelmezett, odaadó játékát. Remélem, lesz annyi hitünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a meccsből! Ezúton is gratulálok Csank Jánosnak az ötszázadik bajnoki mérkőzéséhez!

A várható kezdőcsapatok

DVTK (portálunk látogatóinak szavazatai szerint): Szalma – Farkas, Hegedűs, Rubint – Halgas, Vitelki, Sadjo – Sipeki, Foxi – Simon, Douva
DVTK (az nb1.hu szerint): Szalma – Farkas, Hegedűs, Katona, Sadjo – Sipeki, Vitelki, Foxi, Huszák – Douva, Simon
Kaposvár: Milinte – Ribi, Petrók, Zahorecz, Pintér – Kovacsevics, Grúz, Vasiljevic, Szakály P. – Oláh, Alves