Csaló jár a Mihő nevében Miskolcon

Akt.:
Csaló jár a Mihő nevében Miskolcon
Miskolc – Ismeretlen férfi járja Miskolc lakótelepeit a távhőszolgáltató cég, a Mihő Kft. nevében, tájékoztatta szerkesztőségünket a szolgáltató, a férfi a munkatársuknak adja ki magát.

Arra hivatkozik, hogy közvélemény-kutatást végez, majd a lakásba invitálást követően közli, hogy az érintett lakóépületben 30 százalékos hőveszteség van, ezért az ablakok cseréjére van szükség. Amikor az ügyfelek tájékoztatják, hogy az ablakcsere már megtörtént vagy személyigazolványt kérnek azonosítás céljából, az ismeretlen férfi durván, arrogánsan reagál.

A Mihő Kft. a Borsod Online-on keresztül is felhívja a figyelmet arra, hogy a cég nem végez és megbízást sem adott közvélemény-kutatás elvégzésére, ezért ilyen jellegű megkeresések esetén ne engedjenek be senkit a lakásukba, és ilyen hivatkozással ne vállaljanak kötelezettséget.

Amennyiben ilyen jellegű megkeresés érkezik, a Mihő Kft. kéri, hívják a rendőrséget.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s