Családtagot gyanúsítanak a táti kettős gyilkossággal

Rendőrök a helyszínt biztosítják Táton 2012. október 18-án az éjszakai órákban, ahol holtan találtak egy 66 éves nőt és 44 éves lányát, a családi házukban; az elsődleges adatok szerint a két nő halálát idegenkezűség okozta.
Rendőrök a helyszínt biztosítják Táton 2012. október 18-án az éjszakai órákban, ahol holtan találtak egy 66 éves nőt és 44 éves lányát, a családi házukban; az elsődleges adatok szerint a két nő halálát idegenkezűség okozta. - © Fotó: Mihádák Zoltán | MTI
Tatabánya, 2012. október 18., csütörtök (MTI) – A családdal együtt élő 21 éves Molnár Rolandot, az egyik áldozat unokáját gyanúsítják azzal, hogy Táton szerdán megölte édesanyját és nagymamáját – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Léber Gabriella elmondta, a gyanúsítottat nagy erőkkel keresi a rendőrség, fényképét közzétették és lakossági bejelentéseket is várnak a férfi hollétéről. Az igazságügyi orvos szakértő szerint a 66 éves nagymamával és a 44 éves édesanyával szerdán kora délután végzett az elkövető.

– MTI – További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek