Családi Nap és Segélykoncert a Vasúttörténeti Parkban

Jótékonysági családi napot és segélykoncertet tartanak szombaton Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban. A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak javára rendezik az eseményt, fellép mások mellett a Balkan Fanatik, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, Miller Zoltán, Kovács Áron és Sipos F. Tamás- tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezők.

Szombaton 10 órakor kezdődnek a programok a Vasúttörténeti Parkban. A Buborék együttes, a MusicalVarázs Alapítvány Musical Stúdiója és a Szeleburdi Gyerekszínház szórakoztatja majd a közönséget, de lesznek kézműves foglalkozások, játszóház és táncház is. Délután humoristák is fellépnek majd, este pedig mások mellett a Balkan Fanatik, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, Miller Zoltán, Kovács Áron és a Le’Gents, az Origo 68 zenekar, Tóth Vera és Tóth Gabi, Sipos F. Tamás szórakoztatja majd a közönséget.

Fotókiállítást is rendeznek a vörösiszap-katasztrófa által érintett településekről, és egész nap gyűjtik az adományokat a devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi embereknek a helyszínen és interneten is.