Családi hétvége a Ferencvárosban már mától

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét “kiköt” a Bárka Színház a Ferencvárosban. A háromnapos fesztivál keretében koncertekkel, gyerekprogramokkal és némafilmekkel várják a közönséget péntektől vasárnap estig.

A koncerteket ebben az évben is a Bakáts téren tartják, de a Kálvin téren és a Ráday utcában zajló építkezések miatt a délutáni és kora esti programok új helyszínen, a nemrég felújított Ferenc téren rendezik meg, tájékoztattak a programszervezők.

A Bakáts téren pénteken este zenés költői estet tartanak, Kemény István olvassa fel verseit, majd a Quimby zenekar lép fel. A Bakáts téri templomban szombaton Alexander Balanescu és Ada Milea ad koncertet. A Ferenc téren szombaton és vasárnap is környezetvédelemre nevelő kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket.

Szalóki Ági szombaton délután gyermekkoncertet ad, este pedig Karády-dalokkal szórakoztatja a felnőtt közönséget. Vasárnap a Makám szintén két koncertet ad: a délutáni a kisebbeknek, az esti pedig a felnőtteknek szól.

A Ferenc téren szombaton és vasárnap is némafilmekkel várják a családokat. A rendezvény programjai idén is ingyenes látogathatók, erősítették meg a szervezők.