Családi balhék Ózdon és Tiszaújvárosban is

Akt.:
Családi balhék Ózdon és Tiszaújvárosban is
Edelény, Encs, Miskolc, Ózd, Szendrő, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. december 11-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság K. Attila 45 éves szendrői lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 12 óra 30 perc körüli időben megjelent egy helyi családi házban, annak ellenére, hogy attól korábban az Edelényi Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az edelényi- és az encsi rendőrök további egy-egy személlyel szemben garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és az ózdi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi és a tiszaújvárosi rendőrök egy, illetve három férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –