Családi balhék miatt intézkedtek a borsodi redőrök

Akt.:
Hozzátartozók közötti erőszak - illusztráció
Hozzátartozók közötti erőszak - illusztráció
Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. május 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. május 11-én az Edelényi Rendőrkapitányság egy férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése, míg a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy-egy férfival szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A tiszaújvárosi- és a szerencsi rendőrök egy-egy, míg a kazincbarcikai járőrök három férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s