Családi balhék Encsen és Mezőkövesden

Akt.:
illusztráció
illusztráció
Edelény, Encs, Mezőkövesd, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. december 21-én a miskolci rendőrök egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Zoltán 51 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 21 óra körüli időben megjelent egy miskolci családi házban, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Járásbíróság távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci- és az edelényi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást az encsi- és a mezőkövesdi rendőrök egy, illetve két férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –