Videó: Családbarát kérdés visszhangzott a diósgyőri meccs hajrájában

Akt.:
DVTK-Pápa
DVTK-Pápa
Miskolc – Az a baj a kevés nézővel, hogy egy-egy szurkoló hangja simán hallatszik a közvetítés alatt, de ez most különösen betalált. Faragó Ricsi viszont nem esett kétségbe.

A DVTK-Pápa 83. percét még izgalmakban bővelkedő játék jellemezte, hiszen ekkor még 1-1-re állt a mérkőzés, a hazai csapat csak az utolsó előtti minutában gyűrte be a győztes gólt. A feszültség a közvetítő állás alatt is tapintható volt, az egyik DVTK drukker olyan ízesen és hallhatóan vonta felelősségre a játékvezetőt, hogy arra a kommentátor Faragó Richárdnak is mondani kellett valamit. Szerencsére nem hagyta otthon a humorát ő sem, “költői kérdésnek” aposztrofálta az elhangzottakat.

A jelenség eddig Miskolcon kevésbé ismert, a magyar fociban kb. általános: ha megfelelően kevesen vannak egy mérkőzésen, akkor gyakorlatilag egyesével hallható a vehemensebb szurkolók hangja, de játékos monológjából is lett már szállóige. A szurkolói kártya bevezetésének egy újabb problémája is a felszínre került ezzel, hiszen a távol maradó szervezett szurkolói csoportok, az ultrák szurkolása, éneklése, dobolása hiányában gyakorlatilag minden egyes lelátói bekiabálás hallható a stadionokban.