Magyarország

2010.08.27. 13:11

A Jobbik szerint nemzetellenes a Fidesz

<p>A sukorói telekcsere-ügylet kapcsán a Jobbik javasolni fogja a parlamentben, hogy helyezzék hatályon kívül a nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházásokról szóló törvényt - jelentette be Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten.</p>

Emellett a Jobbik szerint a Fidesz nemzetellenes együttműködést valósít meg azzal, hogy Zuschlag János volt szocialista képviselő barátját és volt könyvelőjét, valamint a sukorói botrányban érintett egyik cég társtulajdonosának a fiát is indítja az önkormányzat választásokon.

Az egyik személy Ván Barna, Zuschlag volt könyvelője. A másik személy Fülöp Róbert, aki a sukorói telekcsere során az államnak a gyanú szerint 1,3 milliárd forintos kárt okozó értékbecslő cég, a Perfekting Mérnök Iroda Kft. egyik tulajdonosának, Fülöp János Róbertnek a fia. Mindketten Kiskunhalason indulnak egyéni képviselőjelöltként fideszes színekben.
- Független HÍrügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!