Csaknem egymilliárd forintos fejlesztés a Szolnoki Ipari Parkban

A város félmilliárd forintjából, valamint ugyanekkora pályázati pénzből javítottak a szolnoki ipari övezet lehetőségein.

Kedden átadták az újabb fejlesztéseket, tájékoztatott Pókász Endre, a városháza sajtóreferense.

Kedden ünnepélyesen lezárták a Szolnoki Ipari Park legújabb projektjét.A projekt a Szolnoki Ipari Park Kft. által üzemeltetett park terültén az új befektetők részére infrastruktúrával ellátott zónák kialakítását, a már létező közműhálózat továbbfejlesztését tartalmazta. Mindez magában foglalta egyebek között az útépítés, a térvilágítás, a csapadékvíz-elvezetés, gázellátás, a telekommunikációs hálózat, az ivóvíz hálózat, a kutak, a kommunális és ipari szennyvíz szennyvízelvezetés, és az ipari vízellátás kialakítását.

Jelenleg 42 hektárnyi közművesített terület áll a leendő befektetők rendelkezésére Szolnokon ebben az övezetben. A fejlesztési program uniós támogatásból és 50 százalékos önrészből valósiult meg, közölte Pókász Endre.

– Független Hírügynökség –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s