Csakis a győzelem!

A férfi kézilabda bajnokság élvonalában a DKSE idegenbe látogat, a debreceni legények szombaton 18 órától a Békés vendégeként lépnek pályára.

A hajdúsági alakulat egyik meghatározó alakja, Kiss Imre a hét végi találkozón csakis a győzelmet tartja elfogadható eredménynek.

Biztosan nem lesz egyszerű dolgunk a Békés otthonában, de csakis a győzelem megszerzése lebeg célként a szemünk előtt. Több botlást nem engedhetünk meg magunknak a bajnokság során, mert akkor a magunk elé kitűzött célokat nem tudjuk teljesíteni – nyilatkozta az átlövő.

– Nincs mit titkolni a dolgon, eddig nem jöttek az eredmények, voltak összeszokottsági problémáink, mivel lényegében újjáalakult a csapat, a felkészülési idő viszont elég rövid volt. Most már felépültek a sérültjeink és a gárda is kezd összeállni, éppen ezért nagyon bizakodó vagyok a folytatást illetően.

Elindulni felfelé!

A felkészülési időszakban a DKSE hazai pályán legyőzte a soros riválist, ám a visszavágón, hazai környezetben a Békés nyerni tudott.

Való igaz, kétgólos vereséget szenvedtünk legutóbb, ráadásul a Békés azóta egy kiváló átlövővel erősödött is, ennek ellenére úgy ítélem meg, hogy minden poszton jobb játékosok alkotják a DKSE-t, mint a rivális gárdát – vélekedett Kiss Imre. – Győznünk kell, mert egy esetleges diadal pozitív irányba lendítené a csapat szekerét, s ez létfontosságú a jelenlegi helyzetünkben, mert akkor felfelé vezetne az út a számunkra!

B. N.