Hajdú-Bihar

2011.08.24. 21:13

Országos hőség, hőségriasztás harmadfokon

Debrecen - Az országos tiszti főorvos III. fokú hőségriasztást rendelt el augusztus 24-én – szerdán – 0.00 órától augusztus 26-án – pénteken – éjfélig.

Debrecen - Az országos tiszti főorvos III. fokú hőségriasztást rendelt el augusztus 24-én – szerdán – 0.00 órától augusztus 26-án – pénteken – éjfélig.

A riasztás kapcsán Debrecen önkormányzatának felkérésére a Debreceni Vízmű Zrt. több száz palack ivóvizet szerez be, melyet csütörtökön és pénteken nap közben a Dehusz Kft. munkatársai osztanak majd a városközpont két pontján, a rendelkezésre álló mennyiség erejéig.

A rendkívüli meleg miatt párásító kaput állítottak fel szerdán a város főterén, s a forgalmasabb utak locsolását is megkezdték.

HBN, HAON


Debrecen – Hol találunk ingyenes ivókutakat Debrecenben? Merre osztanak vizet a Dehusz Kft munkatársai csütörtökön és pénteken? Nézze meg itt!

Debrecen – A hőségriasztás kapcsán Debrecen önkormányzatának felkérésére a Debreceni Vízmű Zrt. többszáz palack ivóvizet szerez be, melyet augusztus 25-én – csütörtökön – és augusztus 26-án – pénteken – nap közben a Dehusz Kft. munkatársai osztanak majd a városközpont két pontján, a rendelkezésre álló mennyiség erejéig.

Debrecen (MTI) – A rendkívüli meleg miatt párásító kaput állított fel szerda délelőtt a debreceni önkormányzat a város főterén, délután a forgalmasabb utak locsolását is megkezdik.

Debrecen – Az országos tiszti főorvos III. fokú hőségriasztást rendelt el augusztus 24-én – szerdán – 0.00 órától augusztus 26-án – pénteken – éjfélig. Ez a fokozat abban az esetben érvényes, ha várhatóan legalább három egymást követő napra eléri a napi középhőmérséklet a 27 Celsius fokot – tájékoztatta a HAON-t Pál Csaba Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának sajtóreferense.

Debrecen – A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének tippjei.

Debrecen – A megbízott országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján szerdán 0 órától pénteken 24 óráig harmadfokú hőségriadó lépett életbe az ország egész területére. Az előrejelzés szerint szerdán az Északi-középhegység völgyeit leszámítva 25-28 fokos napi középhőmérséklet várható.

Debrecen – Az Önkormányzat a mai napra megrendelte az útmosatást, melyet 14-22 között végzünk. Közel 50 m3-t vizet szállítunk ki egy műszak alatt, az ütemben szereplő utakra, mely összesen 210 575 m2 locsolt felületet eredményez (28,6 km).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!