Csak a jegyár szempontjából nem kiemelt

Csak a jegyár szempontjából nem kiemelt
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában szombaton 16 órától a Diósgyőri VTK együttese a Nyíregyháza SFC csapatát fogadja.

Úgy tűnik, hogy nem éhes katonákkal szállnak harcba a hazaiak, ugyanis portálunk információja szerint – amelyet érdeklődésünkre a diósgyőri klub vezetése megerősített – a játékosok prémiumának kifizetéseire került sor szerdán és csütörtökön.

– Azt hiszem nem kell külön hangsúlyoznom, hogy mekkora tétje van a szombati összecsapásnak – mondta Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője. – Bár a listavezető Nyíregyháza és csapatunk között 4 pontos különbség van, de ettől függetlenül ez egy olyan mérkőzés lesz, amelynek a kimenetele a bajnoki cím sorsát is befolyásolhatja. Mivel számunkra ez egy rendkívül fontos találkozó lesz, így arra törekedtünk, hogy a labdarúgóink tiszta fejjel léphessenek pályára, ezért kifizettük azokat a prémiumokat, a Vecsés és a Debrecen legyőzéséért nekik járó összegeket, amelyért megdolgoztak. Mindemellett arról is döntöttünk, hogy a jegyértékesítés szempontjából nem nyilvánítjuk kiemelt mérkőzéssé a szabolcsi csapat elleni bajnokit, mert számunkra az jelentené az igazi pluszt, ha nézőszámban gyarapodnánk, mert ez segítene a csapatnak, nem pedig az, hogy a megemelt jegyárból esetleg több bevétel származhatna. A lényeg, hogy maradnak azok a jegyárak, amelyek eddig is voltak.

Ez pedig azt jelenti, hogy az ülőhelyi részre 1000 forintért lehet a meccs napján belépőt váltani, az állóhelyi szektorokba pedig 800 forintért, míg a 14 év alattiak és a 80 év felettiek az állóhelyi részről ezúttal is ingyen tekinthetik meg a DVTK bajnokiját.

ÉM–BCS