Csak a helyszínen lehet jegyet venni

Csak a helyszínen lehet jegyet venni
© Forrás: sport365.hu
Miskolc – Előbb a fiatalok, aztán az olimpiai résztvevők szállnak miskolctapolcai medencébe.

Amint arról már beszámoltunk, idén nyáron (is) játszik felkészülési meccset Miskolcon a magyar férfivízilabda-válogatott. A közelgő riói olimpiára hangoló együttes július 9-én, szombaton a Miskolctapolcai Strandfürdőben Brazíliával csap össze.

Korábban még nem lehetett tudni a kezdési időpontot, de mostanra ez is kiderült: a felek 16 órától ugranak medencébe, ezért ekkor, mert a mérkőzést a köztelevízió sportcsatornája is közvetíti.

A juniorok

Ezt az összecsapást megelőzi egy másik, ugyanis 14 órától a Horkai György által vezetett magyar junior válogatott Románia hasonló korosztályos gárdájával méri össze erejét.

A belépőjegyekről: egy felnőtt tikett 1600 forintba kerül majd, 6 és 14 éves kor közöttieknek 1000 forint lesz egy biléta ára, míg 6 év alattiak ingyen tekinthetik meg a Mento környezetkultúra Kft. által támogatott eseményt. A szervező egyesület, az MVLC tájékoztatása szerint jegyet csak a kezdés előtt, a helyszínen árusítanak, mintegy 1000 darabot (nagyjából ennyien férnek el a létesítmény lelátóin).

ÉM-MI

Vízilabda: a tények

A magyar válogatott kerete a riói felkészülés idejére: Nagy Viktor (Szolnok), Decker Attila (Szolnok), Bisztritsányi Dávid (OSC), Kis Gábor (Szolnok), Hárai Balázs (Eger), Tóth Márton (Ferencváros), Gór-Nagy Miklós (OSC), Decker Ádám (OSC), Hosnyánszky Norbert (Eger), Varga Dénes (Szolnok), Varga Dániel (Szolnok), Erdélyi Balázs (Eger), Manhercz Krisztián (Szeged), Szivós Márton (Eger), Bátori Bence (OSC), Vámos Márton (Szolnok), Madaras Norbert (Szolnok), Zalánki Gergő (Eger).Sporthírek