Csajok a csúcson az Ozone FM-en

Akt.:
Csajok a csúcson az Ozone FM-en
Nyereményeső, vagyis pontosabban nyereményzivatar várja az Ozone FM hallgatóit nőnap hetében. A rádió meglepetéseket és csúcsajándékokat tartogat a hallgatók számára.

„Csajok a csúcson hét, csúcsnyereményekkel az Ozone FM-en.” Ezt a mondatot elég gyakran hallhatjuk ezekben a napokban az FM 96,3-on. Az Ozone FM nőnapi nyereményeivel túlzás nélkül Dunát – és egyben Tiszát is – lehetne rekeszteni. Ezeket az ajándékok pedig csakis a csajokra várnak!

kep2

Az a hölgy, aki küld egy barátnős szelfit a rádiónak máris megszerzi az esélyt arra, hogy részt vegyen a sorsolásokon. S mivel nyereményesőről van: pénteken és szombaton egészen pontosan 11 ajándék talál gazdára. (Tipp: ha jelentkeznél, akkor az Ozone FM facebook oldalán privát üzenetben küldd a szelfit, és csatold hozzá telefonszámot valamint e-mailcímed!)

11038083_788262537889422_5443692434223103204_n

Szolárium bérlet és thai masszázs! Hm, fincsi mi? Na, ezek egészen biztosan gazdára találnak pénteken és szombaton, csakúgy, mint a fődíj. A legszerencsésebb szelfiző egy kétszemélyes My Spa Day csomagot kap, az Oxy Day Spa jóvoltából. És, hogy mit takar a My Spa Day? Na, most figyuzz: egész napos wellness használat, 60 perc revitalizáló és mély hidratáló arckezelés, 90 perces kényeztető testkezelés, szolárium, fogfehérítés, Led lámpás ajakfeltöltés és végül, de nem utolsó sorban hajszerkezet javító kezelés. Nőnap az Ozone FM-mel? Mondj igent rá!

ozone_900_2