Cloud: a Microsoft új operációs rendszere?

Cloud: a Microsoft új operációs rendszere?
Steve Ballmer roppant titkolózva nyilatkozott új fejlesztésükről, így aztán egy hónapon át lesz mit találgatni.

Az európai körúton tartózkodó Steve Ballmer tegnap Londonban elárult néhány részletet egy új operációs rendszerről(?), melyet úgy terveznek, hogy a fejlesztőket az internetalapú alkalmazások elkészítésében segítse.

Ballmer bejelentette, hogy egy hónapon belül bemutatnak egy terméket (szoftvert?, technológiát? platformot?), melyet a Microsoft vezetője ideiglenesen Windows Cloud-nak nevezett a londoni konferencián – a valódi neve más lesz. A szaklapok bizonytalanok abban, hogy vajon mi is lesz ez az új rendszer, folynak a találgatások – felmerült annak a lehetősége, hogy a „Midori” néven emlegetett, szigorúan titokban folytatott projekt érkezett fontos szakaszához.

A Microsoft vezére azt azért nem bírta ki, hogy ne tegyen utalást a versenytársra, s elmondta, hogy a Google hasonló szolgáltatása, a Google Dokumentumok meglehetősen kevéssé használható, a Microsoft ennél sokkal jobb minőségű szolgáltatást tervez.

A vállalat Ballmer előadása után hivatalosan csak annyit közölt, hogy a Windows Cloud bemutatója az október végén tartandó fejlesztői konferencián, a Professional Developers Conference-en zajlik majd le.
itcafe.hu

  • Lépés a mesterséges szaglószerv felé
  • Új tévécsatornákat hoz a Jézuska?
  • Megbüntethetik a YouTube feltöltőit
  • Windows 7 képek
  • IT/Multimédia rovat
  •