City: Csenki Attila és Benk Dénes közös estje

Miskolc – A City Hotel vacsorával egybekötött DumaKlub sorozatának újabb produkciójában 2015. szeptember 12-én, szombaton este fél kilenctől a két jó barát, Csenki Attila és Benk Dénes közös estje a meglepetések tárházát kínálja: Stand-up comedy önállóan, párban, vetítéssel, improvizációval, beszólogatással, odaszólogatással, csenkizmussal, Ablak-Zsiráffal, David Hasselhoffal. Vagy nélküle. Attól függ, el tud-e jönni…

Dénes és Attila mindent megtesz azért, hogy elhódítsa a másik közönségét (is). Barátságuk stabil, műsoruk kiforrott, gondolkodásuk viszont teljesen elborult, így minden körülmények között jól szórakozik majd, aki megnézi őket. Lehet, hogy még piros úszónadrág is lesz rajtuk… (Reméljük, azért mégsem!) Jobb, ha az inkább David Hasselhoffon marad… a kocsiban.

Jegyvétel

A jegyek elővételben a City Hotel (www.cityhotelmiskolc.hu) recepcióján kaphatóak. A vacsora fél nyolctól kezdődik – amelyen két menü közül lehet választani. Ízelítőül: konfitált marhasült, vörösborkrémmel, erdei gombákkal, bazsalikomos–szőlős csirkemellsteak, pikáns mustármártással.

ÉM
hirdetés


hirdet�s