Sport

2011.08.25. 11:23

F1: Senna váltja Heidfeldet

A több napja keringő pletykák beigazolódni látszódnak. A Lotus Renault GP bejelentette, Bruno Senna váltja Nick Heidfeldet.

A több napja keringő pletykák beigazolódni látszódnak. A Lotus Renault GP bejelentette, Bruno Senna váltja Nick Heidfeldet.

Néhány hete már terjengtek a hírek arról, hogy Bruno Senna esetleg versenyzői ülést kap a Renault csapatnál. - írja a formula.hu. A hét elején Eddie Jordan közölte, Nick Heidfeld már nem versenyez az idei évben, helyét a csapat tartalékpilótája, Bruno Senna veszi át. Az enstone-i csapat nem kívánta kommentálni a feltételezést, ám szerdán este egy rövid sajtóközleményt adtak ki, melyben tudatták, Bruno Senna lesz Vitalij Petrov csapattársa a hétvégi, Belga Nagydíjon.

A brazil pilóta csütörtökön helyi idő szerint 15 órakor részt vesz az FIA hivatalos sajtótájékoztatóján is. A sajtóközleményben arról nem esik szó, Senna egyszeri alkalommal indulhat-e versenyhétvégén a Renault csapatnál, vagy az év végéig megtarthatja ülését.


Az új filmjének a Mission: Impossible Ghost Protocol-nak a december 21-ei bemutatójára készülő filmcsillag, Tom Cruise augusztus 15-én Dél-Kaliforniában egy Formula-1-es Red Bull versenyautóval köthetett közelebbi ismeretséget.

A francia Autohebdo.fr szerint elképzelhető, hogy a közeli jövőben ismét lesz női pilótája a Formula-1 mezőnyének - írja a formula.hu.

Mogyoród, Hungaroring - Augusztus 27-én 14 órakor a Hungaroringen Karvai Sándor történelmi rekordot kísérel meg felállítani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!