CineNewWave a Jameson CineFest-en!

CineNewWave a Jameson CineFest-en!
CineNewWave a Jameson CineFest-en!
Miskolc – A Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál új versenyprogramot hirdet meg kisjáték- és rövid animációs filmek részére.

Mi az a CineNewWave?

A Jameson CineFest hagyományaihoz híven a fiatal filmesek munkáira koncentrál. Célunk, hogy már a szárnybontogató fiataloknak is lehetőséget adjunk, így létrehoztuk új, kifejezetten magyar (magyarországi) fiatal alkotók részére kiírt versenyprogramunkat – ez lett a CineNewWave program. Fikciós műfajú, kisjáték- és rövid animációs filmek (harminc percnél rövidebb) nevezését várjuk.

Ki pályázhat?

Aki elmúlt 18 éves, viszont nem volt idősebb 35-nél, amikor a film forgatási munkálatai zajlottak. Nem megkötés, de az elbírálásnál előny, ha a nevezett mű magyarországi premier. Kifejezetten várunk felsőoktatási intézményben készült vizsgafilmeket is.

A nevezési határidő 2016. július 31.

Mi a tét?

A résztvevők egy zseniális bemutatkozó lehetőséggel, kortárs alkotókkal kötött barátságokkal és egy igazi kulturális élménnyel gazdagodhatnak Magyarország kedvenc nemzetközi Filmfesztiválján. A beválogatott alkotásokat levetítjük a Jameson CineFest hivatalos szelekciójában az alkotók jelenlétében.

A CineNewWave fődíja bruttó egymillió forint díjazást is magában foglal. (Az összeget a Magyarországon hatályos jogszabályok alapján fizeti ki a fesztivál a nyertesnek.)

További információk: www.cinefest.hu.

– Bíró Tibor, fesztiváligazgató –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s