Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.12.15. 20:00

Könnygáz a bulin, fegyveres álrablás, bíróságon a mezőnyárádi gyilkosság

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban december 9-e és december 15-e között.

Fotó: Tóth Balázs

Könnygázt fújt a szórakozó fiatalok közé – A férfi ittas állapotban odament egy videózó férfihoz, megragadta a kameráját és maga felé fordította. A férfi felszólította a vádlottat, hogy ne zavarja a felvétel készítését, mire a vádlott egy alkalommal lábon rúgta, majd lefújta könnygázzal. A kifújt könnygáz szétterjedt a tornateremben.

Ugrani készült, megmentették – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

Mellkason szúrta haragosát az állomáson – A verekedés életveszélyes szúrásba torkollt Sárospatakon.

SZÉP kártyával csalt – A gyanúsított egy más nevére szóló, talált Széchenyi pihenőkártyával vásárolt egy pizzériából.

Fegyveres álrablást jelentett be a házaspár Mályiban – Az egész település felbolydult a fegyveres rablás hírére, amiről azonban kiderült, hogy csak kitaláció volt.

Nem segített a motoroson, ezért elítélték – Nem adott elsőbbséget az autó vezetője, emiatt felborult a bicikliúton érkező motoros, de a sofőr csak kiszólt az ablakon, hogy nem kéne gyorsan menni, majd elhajtott.

Megbánta tettét, de már nem bírta tovább a mezőnyárádi gyilkosság vádlottja – Tizenegy év börtönt kért az ügyészség arra az idős férfira, aki tavaly januárban megölte élettársát Mezőnyárádon. A Miskolci Törvényszék előkészítő ülést tartott szerdán délelőtt az ügyben.

A meccsen verekedett össze a két szurkoló – Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rend­őrkapitányság a miskolci Sz. Attilával és egy felsőnyárádi férfival szemben, mert összeverekedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában