Helyi közélet

2014.11.12. 10:07

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Kazincbarcika, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Kazincbarcika, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 11-én történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2014. november 11-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy férfival garázdaság, míg a kazincbarcikai járőrök egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. november 11-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során 19 óra 20 perckor Miskolcon a Búza téri buszpályaudvaron intézkedés alá vonták V. László 19 éves hernádkaki lakost, akiről megállapították, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai a körözött személyt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol az elfogott férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában