Nyírbátor: a szívük is a pályán volt

Öröm a nyírbátori öltözőben
Öröm a nyírbátori öltözőben
Nyírbátor – A nehéz helyzetben lévő nyírbátori klub játékosai mindent megtettek a győzelemért.

Mint ismert, az NB III.-ban egymás után két vereséget elszenvedő, és időközben nehéz anyagi helyzetbe került Nyírbátor vasárnap 4–2-re legyőzte a Salgótarjánt.

– Jobban kezdtük a mérkőzést, ígéretes támadásokat vezettünk, de nem sikerült gólt szerezni – értékelte a mérkőzést Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor edzője. – Egy védelmi megingásunkat kihasználta az ellenfél és kontrából megszerezte a vezetést. A gól sem szegte a kedvünket mindent megtettük azért, hogy kiegyenlítsünk, ám ez helyzetekben nem mutatkozott meg.

Még az első félidőben

– Vámos Márk egyéni villanása nagyon kellett, hogy egalizáljunk – folytatta a tréner. – Ezután még jobban akartunk, aminek az lett az eredménye, hogy egy nagyon szép támadásból még az első félidőben fordítottunk. A második játékrészben egyértelműen mi irányítottunk, többet birtokoltuk a labdát. Katona Gyuri parádés szabadrúgásgóljával növeltük az előnyünket, majd a végén a vendégek találtak egy gólt, de arra is válaszoltuk. Helyenként jó játékkal, megérdemelten húztuk be a mérkőzést.

Az utolsó találat egyébként igazán különleges lehet a 17 éves Scheibli Máténak, aki az első gólját szerezte meg az NB III.-ban.

– Nem csak az ellenfe­lünkkel, sok minden mással is meg kellett küzdenünk ezen a meccsen, de a fiúk kitették a szívüket a pályára és meglett az eredménye. Most már csak bízni tudunk a folytatásban – tette hozzá Szi­lágyi Krisztián.

MKCigánd.
BOON.HU


hirdetés