Labdarúgó NB III – „Jóval idegesebbek lehetnénk, ha ma nem mutattunk volna semmit”

Akt.:
Termálfürdő FC Tiszaújváros vs. Putnok FC
Termálfürdő FC Tiszaújváros vs. Putnok FC - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 1. fordulójában megyei meccset is játszottak szombaton.

Cigándi FC – Füzesgyarmati SK 4-2 (1-1)

Cigánd, 200 néző. V.: Mencsik.

Cigánd: Sánta T. – Pásztor, Kovács, Németh (Makkai), Baksa, Balla (Szőllősi), Horváth (Sánta K.), Molnár L., Benke, Molnár T., Ötvös. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Füzesgyarmat: Fildan – Urbán, Sipos (Lukács), Popescu, Bakk, Bajnók (Styecz), Miklya (Bányai), Kiss, Vincze, Hajdu, Pataki. Edző: Oláh Ferenc.

G.: Ötvös (2), Popescu (öngól), Molnár, ill. Popescu (2). Jók: Baksa, Kovács, Ötvös, Benke, ill. Popescu, Miklya.

Szénay Péter: – Örülök a győzelemnek főleg annak függvényében, hogy a tervezett kezdőcsapatunkat két helyen is meg kellett változtatni a mérkőzés előtt. Számos gólszerzési lehetőségünk volt ami biztató a jövőre nézve, de voltak hibák is melyeket ki kell javítanunk.

Boros Attila, szakosztályvezető: – Az első félidőben a a hazaiak fölényben játszottak, a másodikban sikerült feljavulnunk és gólokat is lőttünk, de összességében megérdemelt a hazai győzelem. Gratulálok a Cigándnak.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Putnok FC 0-1 (0-0)

Tiszaújváros, 250 néző. V.: Nazsa.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Márton, Kapacina, Bussy (Turcsik), Nagy D., Kovács P. (Pap), Orosz, Illés G., Nagy R., Lipusz (Balogh G.). Edző: Gerliczki Máté.

Putnok: Egyed – Tóth Sz., Zimányi Á., Balogh A. (Bocsi), Kovács B. (Bodnár), Katona, Czető, Illés R., Csicsvári, Zimányi A., Csirszki (Kemény). Edző: Koszta Péter.

G.: Katona. Jók: Illés G., Kapacina, Fodor, ill. Csicsvári, Zimányi Á., Illés, Katona.

Gerliczki Máté: – Az első félidőben négy, a másodikban három hatalmas helyzetünk volt, jobban játszottunk ellenfelünknél, de mégis a Putnok nyert. Jóval idegesebbek lehetnénk, ha ma nem mutattunk volna semmit. Jó csapatunk van és ezt be is fogjuk bizonyítani.

Koszta Péter: – Tipikus egygólos mérkőzésen szerencsére nekünk sikerült bevinni a győztes találatot.


Debreceni EAC – Tállya KSE 1-1 (0-0)

Debrecen, 200 néző. V.: Lovas.

DEAC: Csúri – Vékei, Sütő, Sós (Nagy D.), Katona (Illés), Karikás, Ménes, Csörgő (Nagy A.), Kincses, Simonka, Mócsán. Edző: Sáfár László.

Tállya: Tarr – Ondó, Horváth B. (Sztankovics), Lakatos, Németh D., Irhás, Mihálszki, Németh B. (Paranai), Lippai, Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János

G.: Csörgő, ill. Horváth B. Jók: Mócsán, Vékei, Karikás, ill. Lippai, Bihari, Irhás, Lakatos.

Sáfár László: – Összességében igazságos a döntetlen. Mindkét csapat lezárhatta volna a mérkőzést, érzésem szerint a Tállyának tisztább lehetőségei voltak erre.

Pachinger János: – Nehéz ezt a mérkőzést megítélni, mert mindkét csapat eldönthette volna a meccset a saját javára. Nekünk több lehetőségünk volt, de nem éltünk vele, hiányzott a koncentráció a befejezéseknél.

ÉMCigánd.
BOON.HU


hirdetés