Ajándék kirándulást kaptak a klubtagok Kisrozvágyon

Együtt a csapat
Együtt a csapat - © Fotó: Magánarchívum
Kisrozvágy – Kisrozvágy önkormányzata nagyon büszke arra, hogy Cigándon a Klubtalálkozón, a bemutatón és a Fesztivál Bélese megmérettetésen kiemelkedően jól szerepelt a Kisrozvágyi Klub.

Ezért Rolyák Laura, Kisrozvágy polgármestere köszönetét és elismerését azzal fejezte ki, hogy kirándulást szervezett, melyre minden kedves szereplőt, valamint meghívottat szeretettel várt.

A programok közt szerepelt a Karosi Látogató Központ megtekintése, ahol lehetőség volt egy kicsit nosztalgiázni, és felelevenedtek a régi Berzseny falu emlékei. Az ezt követő úti cél Széphalom volt, ahol meglátogatták a Kazinczy Mauzeóleumot és a Magyar Nyelv Múzeumát. Mind a két helyen örömmel fogadták a kisrozvágyiakat, akik tartalmas tárlatvezetést kaptak. A túra után kellemesen elfáradva nagyon finom ebéd várta a kirándulókat Széphalomban.

Láthatólag mindenki nagyon jól érezte magát, hisz igazán kedvezett még az időjárás is, napsütéses szép nap volt. A kisrozvágyiak büszkék a klub tagjaira és arra az összefogásra és erőre, ami tettekre indítja őket.

ÉMCigánd.
BOON.HU


hirdetés