Cigánd SE: túl kell lendülni a kezdeti drukkon, történelmi pillanat következik

A főpróbát sikerrel vették
A főpróbát sikerrel vették - © Fotó: cigandse.hu
Cigánd, Dorog – A labdarúgó NB II 1. fordulójában a Cigánd SE idegenben lép pályára a Dorogi FC csapata ellen vasárnap 18.00-tól.

NB II, 1. forduló

Dorogi FC – Cigánd SE (Dorog, vasárnap, 18.00)

Fogarasi Zoltán, a Cigánd SE vezetőedzője: – Nagyon jó mentalitású játékosokból sikerült összeraknunk a keretünket, ezért nem félünk az előttünk álló feladatoktól, így a hétvégi Dorog elleni találkozótól sem. Két újonnan feljutó csapat egymás elleni mérkőzése duplán számíthat majd a végelszámolásnál, így minimális célunkat – a pontszerzést – mindenképpen szeretnénk elérni. Ismerve ellenfelünk tavalyi eredménysorát és látva a legutolsó edzőmérkőzésüket, nyugodtan kijelenthetem, hogy hozzánk hasonlóan Dorogon is nagy változások voltak a nyár folyamán. Tudom, hogy nem lesz könnyű dolgunk a nyitányon, de ha az eddig megszokott szenvedélyességünk mellett felszínre tudjuk hozni a valós játékbeli tudásunkat is, akkor győzelemmel debütálhatunk majd. Mint minden mérkőzésen, így Dorogon is a győzelem a célunk, de ha mégsem sikerül, akkor is tudjunk majd tiszta lelkiismerettel lejönni a pályáról. Ha ezt elérjük, akkor már nem lehetünk vesztesek semmilyen szempontból. Döntő lesz, hogy a kezdeti drukkon melyik csapat lép túl hamarabb, illetve a ki nem kényszerített hibákból eredő átmenetekből melyik csapat tud majd előnyt kovácsolni.

A cigándiaknál Balogh A. és Molnár R. sérült, eltiltott nincs.

A tervezett kezdőcsapat: Bákonyi – Szilágyi, Raducu, Csicsvári, Varga – Kasza – Nagy R., Baksa Z., Kis Sz., Jóni G. – Popescu.