Cigánd SE: Szeretnék a volt nyíregyházit

Popa Ovidiuval (kék mezben) szeretnének megállapodni a cigándiak
Popa Ovidiuval (kék mezben) szeretnének megállapodni a cigándiak
Cigánd – Nem játszott a hét végén előkészületi mérkőzést a Cigánd SE NB II-es labdarúgócsapata annak ellenére, hogy úgy volt: szombaton 12 órától Nyírbátorban a szlovák FK Haniskával meccsel Szénay Péter szakmai igazgató alakulata.

Amint az kiderült, a vendéggárda betegség miatt pénteken visszamondta a közös felkészülési meccset. A bodrogköziek így egy egyórás tréning után fél órát egymás közti játékkal töltöttek.

Szerdán Iglón

A kerettel kapcsolatos hír, hogy a nyáron Kisvárdáról érkezett jobbszélső, Nagy Róbert jelenleg az NB III-as Hajdúböszörménnyel készül. A kapus, Vereckei Dániel a szezon elején érkezett Cigándra, amellyel szerződést bontott, a Budapesti Honvéddal készült, és vélhetően a harmad­osztályú Dunaharasztihoz igazol. Egyed Balázs kölcsönszerződését felbontották, a hálóőr visszatért, visszatérhet a Diósgyőrhöz. Modra Lehel Gyirmóton vesz részt próbajátékon, ugyanakkor a debreceni Sándor Tamás a CISE-vel készül, sorsa a héten dőlhet el. Popa Ovidiuval (román, CS Osorhei) szeretnének megállapodni a cigándiak, a futballista a 2011/2012-es szezonban 9 meccset játszott az akkor NB II-es Nyíregyházában. Szénay Péter gárdája szerdán 17 órától Iglón a helyi II. osztályú FK Spisska Nova Ves-szel játszik felkészülési mérkőzést.

ÉMTovábbi hírek a Sport kategóriából