Cigánd SE: Nem szeretnének üres kézzel hazatérni Zalaegerszegről

Cigánd SE: Nem szeretnének üres kézzel hazatérni Zalaegerszegről
Cigánd – A labdarúgó NB II. 16. fordulójában a Cigánd SE labdarúgócsapata idegenben lép pályára a Zalaegerszegi TE FC ellen vasárnap 16 órától.

Zalaegerszegi TE FC – Cigánd SE (Zalaegerszeg, vasárnap, 16.00)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – A legutóbbi, Vác elleni diósgyőri mérkőzés után nem volt senki sem megelégedett, sem a szakmai stáb és ami fontosabb, a játékosok sem. Nagyon jó ellenfél ellen szereztünk pontot, de volt lehetőségünk győzni is, ám sajnos nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket a második félidőben. Szerdán vívtunk egy edzőmérkőzést a Balkány ellen, ezen azok játszottak, akik az utolsó bajnokin nem voltak a kezdőben, illetve lehetőséget adtunk három ifjúsági játékosnak az U19-es csapatból. 6-2-re nyertünk, viszont ami fontosabb volt: nekem tetszett az, amit a fiatalok, Certicky, Horváth és Makkai nyújtottak, bemutatkozásukon sokat segítettek nekik a tapasztaltabb játékosok. Vasárnap Zalaegerszegen játszunk, miután nagyon messze van, már szombaton, az edzés után elindulunk. A ZTE-nek feljutási ambíciói vannak, jól támadnak, gólerős együttes, hiszen eddig a harmadik legtöbb találatot szerezte. Amennyiben a védekezésünk jól működik, és kihasználjuk a helyzeteket, akkor nem fogunk hazatérni üres kézzel. A kezdőcsapatból kiesett a Vác ellen megsérült Nagy, viszont Varga már játszhat.

A CISE várható kezdőcsapata: Egyed – Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi – Kasza, Oltean – Kinczel, Katona, Varga – Popescu.