Cici és popsi a favorit – mit szabatnának át magukon a miskolciak?

Cici és popsi a favorit – mit szabatnának át magukon a miskolciak?

Miskolc – Még mindig menő a nagy mell. Legalábbis ezt vallja az általunk megkérdezett miskolci nők többsége, korra való tekintet nélkül. Vajon ki melyik testrészén alakíttatna szívesen egy plasztikai sebésszel? Megkérdeztük. 

Mell, mell, és újra csak mell. Alig találtunk olyan hölgyet, aki ne cserélné szívesen a melltartóját egy-két számmal nagyobbra. De szóba került még a popsi, comb, láb, arc, száj átalakítása is, szóval gyakorlatilag minden.

Akadtak azért, akik szerint a testük úgy jó, ahogy van, többen pedig azért nem feküdnének sebészkés alá, mert félnek a komplikációktól. Az idősek egykori fiatal, ruganyos testüket sírják vissza, egy fiatalember pedig a magasságával nincsen kibékülve. Ráleltünk egy természetes szépséget fontosnak valló fiatal lányra is, míg egy tagbaszakadt férfi legnemesebbik testrészét óhajtaná műtéti úton megnagyobbítani. Volt, akinek baleset miatt csúfítják hegek az arcát, ezektől akar mindenáron megszabadulni.

Annyi bizonyos, hogy ha több pénz lapulna a miskolciak pénztárcájában, jelentősen föllendülne a szépségklinikák a forgalma. A legtöbbeket csak a műtétek borsos ára tartja ugyanis vissza attól, hogy új külsőt faragtassanak maguknak.

Kapcsolódó cikkek: