Friss hírek

2009.01.21. 15:36

VÍZILABDA: Megvan a németországi edzőtáborozók névsora

<p>A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes szerdán kihirdette a a január 25-e és 28-a közötti németországi edzőtáborozásra utazó játékosok névsorát. A válogatott január 27-én hivatalos barátságos mérkőzést játszik Németországgal.</p>

A szakember elmondta: a mostani kiválasztás egy folyamat része, amely legalább a a márciusi Volvo Kupáig tart. Ha tud, máskor is tart edzést a jelölteknek, és az összes tapasztalat alapján fogja kijelölni a júliusi római világbajnokság keretét.

"Bármennyire nehéz a dolgunk, a világbajnokságon szeretnénk hagyományainknak megfelelően szerepelni, ahhoz pedig meg kell ragadjak minden alkalmat, hogy a megfelelő keretet alakítsam ki. A két rendkívül hasznos edzésnap tapasztalasztai alapján hívtam be a most ismertetett listán lévő játékosokat" - magyarázta a kapitány.

A magyar válogatott névsora:
Kapusok: Jászberényi Gábor (FTC), Nagy Viktor (Vasas)

Mezőnyjátékosok: Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes, (Vasas), Biros Péter, Bundschuh Erik, Hárai Balázs, Varga II. Zsolt, Hegedüs Gábor (Eger), Babay Árpád (FTC), Török Béla (Szeged), Gór-Nagy Miklós (Budva), Steinmetz Ádám (Kotor), Madaras Norbert (Pro Recco)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!