Celebkemping is lesz az idei EFOTT-on

Pécs-Orfűn rendezik meg idén a 2010-es EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Fesztivál)-fesztivált július 13 és 18 között – jelentették be egy szerdai, budapesti sajtótájékoztatón.

Az EFOTT a legrégebbi és legnagyobb kulturális- és könnyűzenei fesztivál, amelyre most is több tízezer egyetemistát és főiskolást várnak.


Az idei EFOTT-on is magyar zenekarok lépnek fel, az első napon Ákos koncertje várja a fesztiválozókat, a zárónapon a nagyszínpadon a Kispál és a Borz ad koncertet.

Idén először úgynevezett celebkemping is lesz az EFOTT-on: minden egyetem és főiskola elkezdhet celebeket gyűjteni és meghívni őket a fesztiválra. Amelyik felsőoktatási intézmény a legtöbb ismert embert állítja maga mellé, annak diákjai harminc hetijegyet nyerhetnek az EFOTT-ra. A celebkemping sátrában pedig a hírességek együtt buliznak majd a fiatalokkal.

Eddig már többek közt Benkő Dániel, a Zanzibár, Hajas László, Karda Beáta, Komár László vagy épp Szandi lett egy-egy főiskolai intézmény EFOTT-celebje.

Az EFOTT 1976 óta várja minden évben a szórakozni vágyó főiskolásokat és egyetemistákat. Tavaly rekordszámú, csaknem 64 ezer látogatója volt a fesztiválnak.
– Független Hírügynökség –

Címkék: