Celebek legnagyobb villantásai Cannesban

Akt.:
Celebek legnagyobb villantásai Cannesban
A Cannes-i Filmfesztiválon mindenki ott van, aki számít, és a nők egymást túllicitálva villantják ki testrészeiket. Íme egy kis válogatás.

 

Kim Kardashian régies hatású sárga ruhájából mellei és lábai is kivillannak, de nem tudta felülmúlni a szintén méretes keblekkel megáldott Tamara Ecclestone-t, aki fehér görögös ruhájában gyakorlatilag svédasztalként mutatta be a kínálatot. Paris Hilton felül nem, de lábaiból elég sokat megmutatott, bár magához képest teljesen visszafogott és egyébként meseszép ruhát viselt, amit Irina Shayk modell már nem igazán mondhat el magáról. Ezüst tapadós ruhája a melleit és egyik lábát majdnem combtőig hagyta szabadon. Heidi Klum is méretes dekoltázzsal érkezett a De Grisogono partira, de közel sem közönségesen tette. Dekoltázs terén Kylie Minogue sem fogta vissza magát: tűzpiros ruhájában nem csak a melleinek jó része látszott, de az átlátszó betétek révén a ruha alá is beláthatunk.

Eva Longoria színésznő pedig inkább az ruhabőség hibájába esett. Pazar alkalmi rucijához olyan hosszú fodrok alkotta uszály tartozott, hogy alig tudott távozni a vörös szőnyegről.
– MON –

Nézze meg a képeket is >>>