Cégek még küldenek egymásnak karácsonyi képeslapokat?

Cégek még küldenek egymásnak karácsonyi képeslapokat?
A karácsonyi képeslap napjainkban is elérhető a bevásárlóközpontok kínálatában és a webes felületeken is.

De vajon mennyire van ezeknek létjogosultsága manapság? Az internet szinte egész életünket átszőtte, és aligha tudjuk elképzelni nélküle mindennapjainkat. Ma már elég csak néhányat kattintani, és elérhetjük a világ másik pontján élő barátainkat, üzleti partnereinket.

Ezt sokan az ünnepek környékén is kihasználják, és a számos, online elérhető képeslap közül választanak. Bár napjaink fiataljai már aligha tudják, milyen érzés a postástól átvenni a levelet, képeslapot, pedig egykoron ez volt az ünnepek környékén is az egyetlen opció. A karacsonyi-kepeslapok.hu szerint azonban a klasszikus, papír alapú képeslapok reneszánszukat élik, és sokan teszik le mellettük a voksot céges meglepetés kapcsán is.

Online jókívánságoké a jövő?

Az év végi rohanásban mi sem tűnik egyszerűbbnek, mint néhány e-mail-t kiküldeni az üzleti partnerek számára, és máris le van tudva a dolog ezen oldala. De vajon mennyire értékelik ezt manapság az emberek? Bár kétségkívül kedves gesztusnak számít a webes képeslapküldés, de a hagyományos, papír alapú megoldások klasszisokkal nívósabbnak számítanak.

Ha időt és energiát fordítunk a képeslap kiválasztására, feladására, abból azonnal tudni fogja az üzleti partner, hogy fontos számunkra, és ezt szeretnénk ilyen módon is kifejezésre juttatni. Nem állítható tehát, hogy az online jókívánságok kiváltanák a jövőben a hagyományos karácsonyi képeslap küldését, hiszen ez utóbbi sokkal nagyobb erkölcsi értékkel bír.

Papír alapú karácsonyi képeslap

S hogy milyen karácsonyi képeslap mellett érdemes letenni a voksot? A kínálat minden korábbinál szélesebb, és így többféle stílus, kivitelezés, színvilág közül válogathatunk. A legfontosabb az, hogy minőségre helyezzük a hangsúlyt, s ma már prémium kategóriás darabok is elérhető áron beszerezhetőek online. A klasszikus színek és minták mellett modern színvilág és formák közül is választhatunk, ez pedig a fiatalos, lendületes csapatok számára lehet remek választás.

Trendek és kivitelezés

Lézervágott megoldások, nívós rátétek, 3D hatás és különleges formavilág- a lehetőségek száma végtelen, és minden rendelkezésre álló darab megfelelő lehet az üzleti jellegű jókívánságok közlésére. Magunk választhatjuk ki a betűtípust, az elhelyezendő szöveget, de akár egészen egyedi megoldások is megszülethetnek, ha kreatívra vennénk a figurát. A korszerű technológiákkal igényes végeredmény születhet, amely megállja a helyét, legyen szó bármilyen jellegű üzleti kapcsolatról is.

Rendeljen időben!

S hogy mikor érdemes leadni a karácsonyi képeslap megrendeléseket? A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan már hónapokkal korábban arra törekednek, ne maradjon minden az utolsó percre. Erre a képeslapok kiküldése során különösen érdemes figyelni, hiszen ilyenkor a szolgáltatók nagyon leterheltek. A legjobb, ha amint van időnk, kiválasztjuk az online felületen a megfelelő képeslap fajtákat, és leadjuk a megrendelést.

Az ilyen következetességnek köszönhetően már kéznél lesznek a képeslapok, melyek csak arra várnak, hogy időben feladjuk azokat a megfelelő címekre. Az év vége sokak számára egyébként is a hajtásról szól, érdemes előre gondolkodni, és letudni legalább a képeslapok beszerzését. Ilyen módon a céges partnerek felé kinyilvánított jókívánságok biztosan időben megérkeznek majd, betöltve ezzel a rájuk szabott szerepet.

– PR cikk –

Címkék: