Cáfolja Madonna az újabb örökbefogadást

Madonna sajtósa pénteken cáfolta azt a lapértesülést, hogy a Malawiba utazó popsztár egy újabb gyereket szeretne örökbe fogadni. A Sun című bulvárlap névtelen forrásra hivatkozva azt állította pénteken megjelenő számában, hogy Madonna egy három éves kislányt szeretne örökbe fogadni az afrikai országban.

Madonna azért utazik Malawiba, hogy folytassa alapítványi munkáját, közölte a popsztár sajtósa. Egy gyerekeket kezelő egészségügyi központ építését tekinti meg, és “egyáltalán nem adoptál egy újabb gyereket”, jelentette ki Liz Rosenberg.

A Sun című brit bulvárlap viszont úgy tudja, hogy a 48 éves énekesnő egy Grace nevű három éves kislányt szeretne magához venni, akit egy dokumentumfilmben vett észre. A lap névtelen forrásra hivatkozva állítja, hogy Madonna mindig is két malawi árvát szeretett volna adoptálni: egy fiút és egy lányt.

Madonna 2006 októberében vett magához egy egy éves malawi kisfiút, akit hivatalosan még nem fogadhatott örökbe, csak állandó felügyeleti jogot szerzett. Az adoptálást akkor több jogvédő szervezet is támadta.

A sztár sajtósa a tavalyi adoptálás előtt is azt nyilatkozta, hogy Madonna nem tervezi, hogy örökbe fogad egy gyereket.