Bíznak a régiekben és az égiekben

A megyei első osztályban utolsó helyezett Újfehértó továbbra is szeretne bennmaradni. Összegzés. A csapat ősze letölthető [.pdf – 103KB]

Az őszi tizenöt bajnokiból mindössze egyszer hagyta el győztesen a pályát az újfehértói gárda a megyei első osztályú bajnokságban. Ez édeskevés, sok keserűséget is okozott a csapatért aggódók számára.

A múltat felednék, ezért igyekeztek a tavaszi rajtra egy lényegesen többre hivatott keretet összeállítani.
Érdekes lesz majd látni az új újfehértói együttest, hiszen zömében húsz év körüli ambíciózus fiatalok alkotják a keretet – említette Nyisztor Sándor edző.

Már nincs velünk Lácza Ferenc, Katona György,Bobik István, Hegedüs Lajos és Tárkányi János, viszont annál többen érkeztek: Feczkó Tamás Rakamazról, Tóth Péter Balkányból, Imre János Nagykállóból, Marozsán Mihály Bökönyből és Budai Zoltán a Kölyök FC-ből jött.

Az utánpótlásunkból Kerecsen László, Tardi Gábor, Zsiros Gábor, Kiss Szabolcs és Kiss György erősítheti a csapatot. Egy iskolai tornateremben és a salakpályán edzettünk eddig, az edzőmeccseket pedig idegenben játszottuk. Eddig még nem merészkedtünk a saját füves pályánkra, ha az égiek is úgy akarják, kedvező esetben ott fogadhatjuk a listavezető Nagyecsedet.

– Ladányi Tóth Lajos –

 

 További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek