ByeAlex lett a legstílusosabb férfi

ByeAlex az Instyle díjátadóján
ByeAlex az Instyle díjátadóján - © Fotó: Instagram
Budapest, Fényeslitke – Különleges rendezvény egyik főszereplője volt a napokban ByeAlex.


A fényeslitkei énekes vehette át az InStyle Style Award kategóriájának Legstílusosabb férfija díját.

„Nem véletlenül nyerte ByeAlex a legstílusosabb férfinak járó elismerést: az utóbbi időben egy olyan egyedi megjelenést sikerült kialakítania, amiért nemcsak mi, de láthatóan olvasóink és az ő rajongói is odavannak” – olvasható a instyle.hu oldalon.

Puritán tehetségkutató

Az ünnepségen sem hazudtolta meg önmagát az extravagáns előadó: fekete pólóban, nadrágban, bőrdzsekiben jelent meg, és a szettre egy rendhagyó övtáska tette fel a koronát, amit Karl Lagerfeld tervező egy japán jó szerencsét hozó daruma babával dobott fel. A díjátadó után ByeAlex közösségi oldalain köszönte meg a magazinnak a jelölést, a rajongóinak pedig a sok-sok szavazatot. Friss hír az énekessel kapcsolatban, hogy a tévés tehetségkutató után ByeAlex újabb zenészeknek adna lehetőséget, ezúttal Instagram-oldalán keresi a fiatal tehetségeket.

„Indítok a magam puritán elképzelése alapján egy #apubemutatja nevezetű tehetségkutatót. Rappereket, olyan arcokat keresek, akik valóban tehetségesek, szeretnének sok emberhez eljutni, és bírnák, ha velem dolgozhatnának” – írja a posztban, hozzátéve: „Szeretném, ha cover vagy saját cuccokat töltenétek fel Instára, nyilvánosan, #apubemutatja hesteggel, hogy lássam. Megnézem majd a videókat, és a leg­jobbnak magam csinálok dalt”.

KM


ByeAlex lehet pont téged keres!
Budapest, Fényeslitke - A tévés tehetségkutató után ByeAlex újabb zenészeknek adna lehetőséget, ezúttal Instagram-oldalán keresi a friss, fiatal rajokat. "Indítok a magam puritán elképzelése alapján egy #apubemutatja nevezetű “tehetségkutatót”! Rappereket, olyan arcokat keresek, akik valóban b*sz...
Budapest, Fényeslitke - Ahogy azt már hetekkel ezelőtt tudni lehetett ByeAlex és Pixa közös számmal készülnek. A dalhoz el is készült a klip, ami egyből a legfelkapottabbak közé került a YouTube-on. Forrás: YouTube/pixamusic [related-post post_id="4155086"]