Buszokat is ellenőriznek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Akt.:
Illusztráció - Buszokat is ellenőriznek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Illusztráció - Buszokat is ellenőriznek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Borsod-Abaúj-Zemplén – A megye útjain a rendőrök ma és holnap is átfogó ellenőrzéseket tartanak. A közlekedésrendészeti akció során a rendőrség elsősorban a tehergépjárműveket, autóbuszokat, illetve azok vezetőit ellenőrzi.

A TISPOL Műveleti Csoport 2015. évi terve alapján a „European Operation Truck and bus” nemzetközi fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzés végrehajtását rendeli el, mely elsősorban a nehéz tehergépjárművek és autóbuszok átfogó ellenőrzésére terjed ki.

Az ellenőrzés sorozat célja a közlekedésbiztonság helyzetének javítása, a bekövetkezett balesetek súlyossági fokának csökkentése, a napi, a heti vezetési és pihenőidők (AETR) megtartásának, a veszélyes árú szállítási szabályok (ADR) betartásának, illetve a tehergépjárművek és autóbuszok műszaki állapotának ellenőrzése.

ÉM


Három napos ellenőrzés a közutakon Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Edelény, Emőd, Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – A közlekedésrendészeti akció során a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is elsősorban a tehergépjárműveket, autóbuszokat, illetve azok vezetőit ellenőrzi. tovább »