Busznak hajtott az ittas sofőr Miskolcon

Busznak hajtott az ittas sofőr Miskolcon
Busznak hajtott az ittas sofőr Miskolcon
Miskolc – Újabb hét ittas járművezető ügye kerül bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén, a közelmúltban, április elsejéig tartott közúti ellenőrzések során szűrték ki a forgalomból a rendőrök azokat a sofőröket, akik a megalapozott gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásokban az ittas járművezetőkkel szemben, a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A sofőröket Körömben, Sajóhídvégen, Arnóton, illetve Miskolcon szűrték ki a rendőrök a forgalomból. Az egyik ittasan volán mögé ülő férfi február 9-én 11 óra körül Miskolcon, a Csermőkei úton egy utasokat szállító helyi busznak ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

ÉM