„Büszkék vagyunk rá, honnan hová jutottunk”

A fórumon
A fórumon - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Több mint 20 milliárd forint fejlesztési pénzt kapott Miskolc és környéke – kezdte csütörtöki évnyitó fórumát Csöbör Katalin kormánypárti országgyűlési képviselő.

A rendezvény meghívott vendége Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője volt, aki a kormány bevándorláspolitikájáról és a közelgő választásról is beszélt.

Csöbör Katalin sorsfordító évnek nevezte 2015-öt, amikor is a bevándorlási hullám elindult. Mint fogalmazott, a kormánypárti politikusok azonnal felismerték ennek a veszélyét, éppúgy, ahogy Európa is, csak a liberális káosz kiszolgálói nem látták, nem akarták látni a problémát. Az országgyűlési képviselő beszélt arról is, hogy Soros György rengeteg pénzt fektetett egy globális hálózat, nyílt társadalom kiépítésébe, mindezt civil szervezeteken keresztül.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

„De Európában van egy ország, amelynek kormánya, kormányfője komolyan veszi az ellene folytatott harcot, és már most komoly csapást mért Soros zsoldosaira. De a harc folytatódik, mert nekünk Magyarország, Borsod, Miskolc az első” – jelentette ki Csöbör Katalin.

Látni az eredményeket

Egy kormánypárt esetén egy ígéret sem ér annyit, mint azok az eredmények, amiket elért – mondta Gulyás Gergely. – Büszkék vagyunk rá, hogy honnan hova jutottunk, világosan látni az eredményeinket. Kiemelte, hogy sikerült Magyarország határait megvédeni, sikerült ehhez szövetségeseket találni. Hozzátette, Európa számos országában a migrációra adott válasz jegyében zajlottak a választások.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

„Ahol a kormány nem tudta megvédeni határait, nem tudott biztonságot garantálni állampolgárainak, ott hiába teljesített jól, elzavarták” – fogalmazott a frakcióvezető.

– ÉM –