Busz és kisteherautó ütközött össze Pesterzsébeten, többen megsérültek

Összetört autóbusz a főváros XX. kerületében, a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében, ahol a gépjármű kisteherautóval ütközött össze 2018. január 30-án hajnalban. A balesetben négyen megsérültek, egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak.
Összetört autóbusz a főváros XX. kerületében, a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében, ahol a gépjármű kisteherautóval ütközött össze 2018. január 30-án hajnalban. A balesetben négyen megsérültek, egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Négyen megsérültek egy balesetben kedden hajnalban, amikor egy kisteherautó autóbusszal ütközött a XX. kerületben – tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt, az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták. A két jármű közeli házfalaknak csapódott, az autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az épület állapotát statikus vizsgálja – tette hozzá. Megerősítette, hogy az elsődleges információk szerint a balesetnek négy sérültje van – egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak -, két embert a mentők kórházba vittek.

A járműforgalmat a Török Flóris és a Nagy Sándor utca felé terelik.

– MTI –