Sport

2012.10.27. 12:11

A listavezetőhöz látogat az ÓKC

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 6. fordulójában vasárnap 18 órától a Kőnig-Trade-Balmazújváros vendége lesz az Ózdi KC.

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 6. fordulójában vasárnap 18 órától a Kőnig-Trade-Balmazújváros vendége lesz az Ózdi KC.Váczi Sándor, az ózdiak edzője: – Ha azt mondtuk az előző két mérkőzésünkre, hogy nagyon nehéz, akkor ez a kijelentés az előttünk álló feladatra nézve hatványozottan érvényes. A Balmazújváros veretlenül vezeti a bajnokságot, önbizalomtól duzzadva kézilabdáznak ezekben a hetekben. Természetesen, mint minden csapat, így ők is legyőzhetőek, de ehhez rendkívül fegyelmezett és pontos játékra van szükség. Az biztos, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket, mert a csapat az őszi idényben már megmutatta, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt. Természetesen a lelkeknek nem tett jót az Egerrel és a Mezőkövesddel szemben egy-egy góllal elveszített mérkőzés, de most már előre tekintünk. Akár még a meglepetés is benne lehet ebben a találkozóban, de ahhoz tényleg nagyon jól kell teljesíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!