Bűnmegelőző merülés Edelényben

Bűnmegelőző merülés Edelényben
Edelény – Az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozója segítőivel együtt, búvároktatással egybekötött élménymerülést tartott helyi diákoknak.


Az edelényi bűnmegelőzési programsorozat egyik elemeként mintegy 60 tanuló ismerkedett meg a búvárkodás gyakorlati alapismereteivel. A 2016. február 6-án és 7-én megtartott programokat az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője Szabó Péter r. főtörzsőrmester tartotta, a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse nyomozójának és a Neptun Búvárklub tagjainak segítségével. A Kazincbarcika-Berente uszodában tartott oktatáson az edelényi diákok – a merülés mellett a vízi-balesetek megelőzéséhez is hasznos tanácsokat kaptak a szakemberektől.

Az életre szóló élménymerülést többek között az tette lehetővé, hogy Edelény Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által meghirdetett Bűnmegelőzési projektek megvalósítására.

police.hu0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s