Bűnmegelőzés Miskolcon a turisztikai idényben

Akt.:
Bűnmegelőzés Miskolcon a turisztikai idényben
Bűnmegelőzés Miskolcon a turisztikai idényben - © Fotó: police.hu
Miskolc – A miskolci rendőrök nyáron rendszeresen járőröztek az idegenforgalmilag frekventált, az itt élők és az ide látogatók által előszeretettel felkeresett helyeken, köztük strandokon. Most a helyi CPO-k (community police officer) is csatlakoztak hozzájuk.

A Miskolci Rendőrkapitányságon egy éve indult el a Közösségi Rendészeti Projekt, amelynek célja a közösségi rendészeti filozófia bevezetése a kapitányságon annak érdekében, hogy szorosabb kapcsolat alakuljon ki a város lakosai és a rendőrök között. Ennek keretében 2015. augusztus 13-án három miskolci strandon, a közelmúltban megnyitott miskolctapolcai strandfürdőben a miskolctapolcai barlangfürdőben, továbbá a selyemréti strandfürdőben a lopások megelőzésére hívták fel az odalátogatók figyelmét a CPO rendőrök.

A Közösségi Rendészeti Projektnek az a célja, hogy a lakosság és a rendőrség közötti bizalom még erősebb legyen, tovább növekedjen a miskolciak biztonságérzete.

Bár a közbiztonság megteremtésének első számú felelőse a rendőrség, ebben jelentős segítséget tudnak nyújtani az állami és önkormányzati szerveken, valamint a társadalmi szervezeteken túl maguk az állampolgárok is.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s