Bűnmegelőzés a nyári táborban Nagybarcán

Akt.:
Bűnmegelőzés a nyári táborban Nagybarcán
Kazincbarcika, Nagybarca – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai tartottak bűnmegelőzési foglakozást egy helyi táborban.

„A Te jövőd, a Te választásod! Élj SZER-telenül!” elnevezésű drogprevenciós programsorozat keretében 2015. július 15-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai, Jaskó Judit r. főhadnagy és Babály Mihály r. alezredes a Nagybarca külterületén lévő gyermektáborban tartott interaktív előadást. A bűnmegelőzési foglalkozáson mintegy 240 fő általános iskolás gyermek vett részt. Az előadók a gyerekek előtt a korosztályukat leginkább fenyegető bűncselekmények megelőzésének módjait szemléltették, a fürdőzés szabályainak betartása és a közlekedési ismeretek elmélyítése mellett.

A programot tovább színesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak rendőr-kutyás bemutatója, valamint a különféle drogokkal kapcsolatos szemléltető prezentáció.

A rendezvény lebonyolításában az Edelényi-, a Kazincbarcikai- és a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai mellett a főkapitányság bűnmegelőzési szakembere is részt vett.

A gyerekek érdeklődése a programok iránt hatalmas volt, kérdések áradatát zúdították a meghívott előadókra.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s