Bulvár, celeb

2018.02.01. 07:35

Sztárok, akiknek nem jött össze az igazi siker, hiába ismerte meg a nevüket az egész világ

Hollywoodban minden színész álma, hogy az A-kategóriás sztárok közé sorolják őket. De az álomgyár kerekei lassan őrölnek. Vagy sehogy. Vagy visszafelé pár ember esetében. A siker gyorsan jön és gyorsan megy. Az, hogy valakinek az arcát egyszer megismerte a világ, közel sem garancia arra, hogy tartósan sikeres marad. Pár példát mutatunk is erre!

Hollywoodban minden színész álma, hogy az A-kategóriás sztárok közé sorolják őket. De az álomgyár kerekei lassan őrölnek. Vagy sehogy. Vagy visszafelé pár ember esetében. A siker gyorsan jön és gyorsan megy. Az, hogy valakinek az arcát egyszer megismerte a világ, közel sem garancia arra, hogy tartósan sikeres marad. Pár példát mutatunk is erre!

1. Josh Hartnett

A Pearl Harbor és A Sólyom végveszélyben gyorsan elhozta a színész számára a világhírt. Ám úgy döntött, hogy nem akar többet akciófilmekben szerepelni, így sorra utasította vissza a forgatókönyveket. Azzal viszont nagy hibát követett el, azzal, hogy visszaadta Superman szerepét a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmben. A szakma ezt a lépést sértésként fogta fel, Hartnett pedig azóta is csak alacsony költségvetésű TV-sorozatokban és mozifilmekben kap munkát.

2. Armie Hammer

Annak ellenére, hogy pompásan alakított ikereket a Social Network – A közösségi háló című moziban és A magányos lovasban is felfigyeltek a tehetségére, Armie mégsem tudott valódi előnyt kovácsolni színészi képességeiből (se a külsejéből). Lendületét letörte, hogy a következő két filmje csúfosan megbukott és azóta is a legnagyobb szerep, amit kapott az a Verdák harmadik részében egy kocsi szinkronizálása volt.

3. Denise Richards

A színésznő karrierje televíziós műsorokkal indult be. Majd kapott nagyobb szerepeket hollywoodi filmekben is, mint például a Csillagközi invázió vagy a Vad vágyak. Utóbbi nem aratott nagy sikert, Denise pedig ezután leginkább csak a Charlie Sheen-nel kötött házassága, majd botrányokkal tarkított válásuk révén került a lapok címoldalára. Manapság csak ZS-kategóriás filmekben bukkan fel.

4. Katherine Heigl

Lehet meglepő, mert mindig úgy tűnt, hogy Katherine karrierje igencsak jól megy. A Grace klinika hozta meg számára az áttörő sikert, ám már előbb is szerepelt híres filmekben. Jó pár vígjátékban kapott főszerepet is, de nem bizonyult nagy húzónévnek. Azóta is folyamatosan foglalkoztatják, főként romantikus komédiákban és drámákban, ám igazából mára már a mellékszerepi sem hoznak kasszasikerű bevételt a stúdióknak.

5. Taylor Kitsch

A modellből lett színészre a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci kapcsán figyeltek fel és azonnal szerepet is kapott a nagy durranásnak számító X-Men kezdetek: Farkas című filmben. Majd emelve a tétet megkapta a John Carter főszerepét. Ez elég lett volna ahhoz, hogy a szupersztárok közé lépjen, ám mind a két alkotás csúnyán megbukott.

6. Hayden Christensen

Anakin Skywalker szerepe hatalmas sikert hozott Hayden-nek a nézők körében. Akár ennél tovább is juthatott volna, ha a Csillagok háborúja előzményfilmjei nem kapnak olyan irtózatosan rossz kritikát a szakma részéről, ezzel megbélyegezve a fiatal színészt is. Így elkerülték a főszerepek és leginkább csak középszerű filmekben tűnik fel időről-időre.

7. Lily Collins

A fiatal színésznő jó példa arra, hogy a tehetség nem feltétlenül jár kéz a kézben a sikerrel. Pedig olyan szépen indult, mint egy mese... szó szerint, mivel Lily a Tükröm, tükröm című komédiában Hófehérkét alakította (a másik főszereplő nem mellesleg Julia Roberts volt). Utána is bizalmat szavaztak neki egy főszereppel A végzet ereklyéi - Csontváros készítői. De annak ellenére, hogy tavaly Golden Globe-díjra jelölték, nem igazán lehet róla hallani filmes körökben.

8. Taylor Lautner

Kinek kell bemutatni az Alkonyat-széria szívtipró vérfarkasát? Tinilányok milliói rajonganak érte, a producerek figyelmét se kerülte el, nagy sztárt láttak benne és egyből főszerepet kapott az Elhurcolva produkcióban. Sajnos csúfos bukás lett a vége. Most csupán egy angol sitcomban játszik.

9. Sarah Michelle Gellar

A 90-es évek végén Sarah az új generáció egyik legnépszerűbb televíziós színésznője volt. Több emlékezetes sorozatban játszott, de a legismertebbé a Buffy, a vámpírok réme által vált. A mozi azonban sosem jött össze neki, A Sikoly 2 és a Kegyetlen játékok után képtelen volt kitörni a tinifilmes skatulyából. Manapság leginkább megint csak televíziós műsorokban szerepel.

10. Kristin Davis

Mindenki csak Charlotte-ként ismeri, a Szex és New Yorkból. De a színésznő nem annyira visszafogott és meggondolt, mint a sorozatban játszott karaktere. Számos botrányt kavart és nem egyszer került alkoholelvonóra. Utolsó nagy szerepe a 2010-es a Szex és New York második részében volt, azóta csak a televízióban és a színpadon tűnt fel. Ráadásul a népszerűsége is csupán az árnyéka Sarah Jessica Parkeréhez képest (aki kétségtelenül a legnagyobb karriert futotta be a sorozatban meghatározó négy színésznő közül).

Forrás: Brightside


[related-post post_id="3681867"]

[related-post post_id="3612965"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!