Bulvár, celeb

2017.07.09. 18:03

Medúzák a fejek fölött - Különlegességek és érdekességek a Balaton Soundon

Zamárdi - A hét végéig tartó idei Balaton Soundon különleges produkciókat is felvonultattak.

Zamárdi - A hét végéig tartó idei Balaton Soundon különleges produkciókat is felvonultattak.

A francia Compagnie Planète Vapeur társulat Aquatica című produkciójával a víz alatti világ csodálatos hangulatát varázsolja a fesztivál területére. Óriás medúzák lebegnek a nézők feje felett, miközben hatalmas buborékba zárt akrobaták ejtik ámulatba a közönséget.

" width="100%">

Az angol Spark! utcaszínházi produkciója dinamikus koreográfiákkal, játékos karakterekkel, dobokkal és változatos fénytechnikával ejtette ámulatba a nézőket.

Végül pedig hamisítatlan riói hangulattal, szambatáncosokkal, capoeirásokkal és batucada dobosokkal érkezett a Balaton Soundra a Bloco de Budapeste csapata. A táncoslányok és a dobosok valódi brazil kosztümökben, eredeti brazil dobokkal varázsolták a Balaton partjára a Copacabana forró hangulatát.

Tavaly indult és hamar a Sound egyik kedvenc „külső” helyszíne lett a Balaton vizére nap mint nap kifutó partihajó, a Party Boat, olyan sztárokkal, mint Max Cooper, Jan Blomqvist, Eelke Kleijn, Sasha vagy az Art Department.

A hajó tavaly telt házas bulikkal töfögött a Balatonon, és idén is népszerűek.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!