Bulvár, celeb

2017.02.08. 13:20

Videó: Balra nézz, csodálkozz! Minden idők legváratlanabb előzése, pedig ott nem is volt út...

Ha az ember a belső sávban halad, viszonylag ritkán számít arra, hogy valaki meg fogja előzni. Most azonban mégis ez történt, de itt kár lenne lelőni a poént!

Ha az ember a belső sávban halad, viszonylag ritkán számít arra, hogy valaki meg fogja előzni. Most azonban mégis ez történt, de itt kár lenne lelőni a poént!

Asi las cosas en monterrey...">@AnaRent pic.twitter.com/tgu6mDcgI4

— paco navarro (@paconavarro007) ">January 26, 2017

Forrás: automotor.hu.


Nehéz megérteni azokat az embereket, akik felelőtlenségükkel mások életét veszélyeztetik. A következő videós összefoglalóból arra lehet következtetni, hogy sajnos elég sokan vannak...

Norvégiában úgy tűnik, nem szórakoznak, ha a forgalomról van szó! Oslóban egy mercedeses próbált magának néhány métert nyerni azzal, hogy az utolsó pillanatban sorol be a sávjába, és a jól ismert „Indexelek, de még várok!” taktikát alkalmazva haladt. Aztán megjelent egy teherautó...

Bár nyári a videó, de most lett igazán felkapva a videómegosztón. Az előzés után a BMW X5M sofőrje 200 km/h felett, arra lesz figyelmes, hogy egy régi Opel Kadett simán ráelőz.

Ha épp 300 km/h-val szeled az autópályát, ritkán vetődik fel, hogy nem Te vagy a leggyorsabb. Ez a videó is arról akart szólni, mennyit tud a Porsche...

Ennek a sofőrnek nagyon nagy szerencséje volt. Csak centiken múlt, hogy nem lett hatalmas ütközés ebből az őrült előzésből.

Kanyarban előzni sosem jó ötlet, egyesek azonban mégis felhúzzák magukat egy hosszan elnyúló fordulóban, mikor előttük a megengedett maximális sebesség felével döcög egy kisautó. Az alábbi felvétel azonban tökéletesen megmutatja, milyen veszélyei vannak annak, ha valaki tövig nyomja a gázpedált, mikor nem látja, mi jöhet szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!